ΚΙΝΑΛ: Απουσίες με νόημα8 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:50 μμ


Να επιβεβαιώνεται ραγδαία από τα γεγονότα βλέπει η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς σε ανύποπτο χρόνο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά είχε δηλώσει ότι οι κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας «τα έχουν κάνει πλακάκια» ως προς τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.

Της Γεωργίας Σαδανά

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σχολίασε χθες ότι «δεν μπορώ επίσης να θεωρήσω τυχαίο το γεγονός ότι αύριο που συζητείται η προανακριτική επιτροπή για τον κ. Παπαγγελόπουλο, ο κ. Μητσοτάκης θα λείπει», κάνοντας παράλληλα λόγο για μια συζήτηση «η οποία αφορά κολοσσιαία ζητήματα της Δημοκρατίας όπως είναι η προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis».

Ο κ. Χρηστίδης έσπευσε μάλιστα να υπενθυμίσει πως «είναι επιλογή της κυβερνητικής πλειοψηφίας το πότε θα φέρει τη συγκεκριμένη συζήτηση», συμπεραίνοντας ότι το γεγονός ότι η συζήτηση θα διεξαχθεί σήμερα απόντος του κ. Μητσοτάκη είναι «ένα ακόμα σημάδι όλων όσων έχουμε επισημάνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ότι δηλαδή ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας έχει συμφωνήσει απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΜέΡΑ25: Θα ψηφίσουμε τον δικό μας ΠτΔ