ΚΙΝΑΛ για Τσίπρα: Οι Έλληνες δεν είναι Λωτοφάγοι20 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:03 μμ


Ευθεία επίθεση στην απόφαση της κυβέρνησης,  να μιλήσει ο πρωθυπουργός για τη λήξη του μνημονίου από την Ιθάκη, κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

«Ο κ. Τσίπρας, ο πρωταγωνιστής της δημαγωγίας και τον λαϊκισμού, νομίζει ότι με επικοινωνιακά τεχνάσματα μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του.

Οι Έλληνες δεν είναι Λωτοφάγοι».  σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης για την απόφαση της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός να μιλήσει για τη λήξη του μνημονίου από την Ιθάκη.

«Θυμούνται τους πρωταγωνιστές των διχασμών, της πλατείας των αγανακτισμένων, των ανέξοδων υποσχέσεων που δέσμευσαν την χώρα.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εφαρμόζουν με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο το αχρείαστο μνημόνιο τους, με μέτρα που οι Έλληνες θα πληρώνουν για πολλές δεκαετίες», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης και τόνισε:

«Αντί για πανηγύρια, θα έπρεπε να ζητήσουν ένα συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια. Σε αντίθεση με τον Οδυσσέα που τα κατάφερε, ο κ. Τσίπρας απέτυχε».