ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση παίζει με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο με την αγωνία των συνταξιούχων14 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:10 μμ


«Fake news αποδεικνύονται οι -προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου- δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις, μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Το Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πως “με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζει με την αγωνία των συνταξιούχων” ενώ αναφέρει ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την πίεση και την προσπάθεια τόσο για να μην περικοπούν οι συντάξεις την 1/01/2019, όσο και για να αλλάξει ο Νόμος Κατρούγκαλου, να μην καταντήσουν και οι νέες και οι παλιές συντάξεις φιλοδωρήματα. «Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη», υπογραμμίζει.

Επίσης, το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι είναι «χρέος του ΑΠΕ, η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κυβερνητικός αξιωματούχος: Συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών για το κόστος των εξαγγελιών Τσίπρα

Τζανακόπουλος για ΝΔ: Σήμερα της φταίει το ΑΠΕ, αύριο το κακό το ριζικό της

Επίθεση της ΝΔ στο ΑΠΕ -Το κατηγορεί για «fake news»

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται