Κυβερνητικές πηγές για ΝΔ: Αυτοεξευτελισμός να σε «αδειάζει» η Μέρκελ και να δηλώνεις ικανοποιημένος11 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:44 μμ


Για αυτοεξευτελισμό της ΝΔ κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση για όσα ισχυρίζεται περί «συναλλαγής».

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί ‘συναλλαγής’ και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη», σημειώνουν οι ίδιες πηγές, συμπληρώνοντας: «Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό. Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο».

Καταλήγοντας, οι ίδιες πηγές τονίζουν: «Αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα καγκελάριος για τις ανοησίες περί ‘συναλλαγής’ και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της «για τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» και προσθέτει: «Αφιερωμένο και στους δύο».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μητσοτάκης: Εξήγησα στην κ. Μέρκελ γιατί η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών (video)

ΑΝΕΛ: Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να μας πλήξουν προκαλεί πλέον γέλια

Ποτάμι: Κανείς δεν παίρνει τον Καμμένο στα σοβαρά