Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών24 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:01 μμ


Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών (Ρέντη) μιλάει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός μιλάει στην πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους».

Δείτε ζωντανά την ομιλία

Ομιλία στην πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Αύγουστο του 2018 γυρίσαμε σελίδα και αφήσαμε πίσω μας οριστικά τα μνημόνια. Η Ελλάδα είναι ξανά αυτοδύναμη. Στηρίζεται στην εργατικότητα και το πείσμα των ανθρώπων της. Τώρα αποφασίζουμε για την επιχείρηση μας, την οικογένεια μας, τα παιδιά μας. Ομιλία στην πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους», που πραγματοποιείται στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.#ΤωραΣΥΡΙΖΑ #εκλογες_2019 #ΣΥΡΙΖΑ #ΠροοδευτικηΣυμμαχια

Geplaatst door Alexis Tsipras op Maandag 24 juni 2019

«Τον Αύγουστο του 2018 γυρίσαμε σελίδα και αφήσαμε πίσω μας οριστικά τα μνημόνια. Η Ελλάδα είναι ξανά αυτοδύναμη. Στηρίζεται στην εργατικότητα και το πείσμα των ανθρώπων της. Τώρα αποφασίζουμε για την επιχείρησή μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν κάναμε θαύματα αλλά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας»

Ο ελληνικός λαός καλείται να κρίνει και να συγκρίνει για την επόμενη τετραετία, χωρίς να βρισκόμαστε κάτω από τον στενό κορσέ των μνημονίων και της επιτροπείας, και να αποφασίσει πως θα προχωρήσουμε, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Μια από τις βασικές αιτίες της κρίσης είναι ότι η ανάπτυξη εκείνη δεν μοιράστηκε δίκαια, αλλά καρπώθηκαν όλο τον πλούτο λίγοι, οι οποίοι δεν άφησαν τίποτα πίσω τους για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που ήρθαν μετά.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή. Θέλουμε ο τελευταίος Έλληνας πολίτες να έρθει σε αυτή την επιλογή με βάση την λογική, όχι το θυμικό, ούτε τον φόβο.

Δεν κάναμε θαύματα αλλά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ανέφερε.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τσίπρας για ντιμπέιτ: Κρίμα για τη δημοκρατία