Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων11 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:25 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:30 μμ


«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έστειλε στα καφέ των Βρυξελλών το ισχυρό του τζόκερ, την εκπρόσωπό του κ. Σπυράκη, προκειμένου να καθησυχάσει τον κ. Ζάεφ ότι είναι υπέρ της λύσης, στη συνέχεια εντός Ελλάδας άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων, ακροδεξιού αντιπροέδρου του, κ. Γεωργιάδη», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

«Και ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά, έχει το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Κάποιος να του πει επειγόντως, όταν κάνει δηλώσεις στο autocue, να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο

Τσίπρας σε Σταϊνμάγερ: Δεν κρύβουμε τις διαφορές από το μακρινό παρελθόν (video)

Και στο τέλος… κερδίζει ο Τσίπρας

Σκοπιανά ΜΜΕ: Εξασφαλίζει τους 80 βουλευτές για τις συνταγματικές αλλαγές ο Ζάεφ