Μητσοτάκης: Στο Λονδίνο για την επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ3 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:30 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:54 πμ


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Λονδίνο, όπου το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

Το πρόγραμμα:

Σήμερα στις 12.00 ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με διεθνείς επενδυτές, στις 19.15, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ στις 21:30, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street).

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» Μητσοτάκης – Τραμπ: Είναι επίσημο – Στις 7 Ιανουαρίου η συνάντηση στον Λευκό Οίκο (video)

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Λονδίνο

Ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ότι θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Λονδίνο.

Ο Ερντογάν έκανε δηλώσεις πριν αναχωρήσει από την Τουρκία για το Λονδίνο και γνωστοποίησε πως θα δει τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Λονδίνο. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: “Και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα συναντηθούμε στο Λονδίνο, θα πω τις θέσεις μου. Η Ελλάδα μπορεί να κάνει τα βήματα που θέλει, αλλά κι εμείς τα κάνουμε”.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στη συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη, λέγοντας πως “ισχύει”.