Ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας δέχεται απειλές για τη Συμφωνία των Πρεσπών11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:55 μμ


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μπαίνει στη λίστα των βουλευτών που δέχονται απειλές με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα το πρωί, ομάδα αγνώστων πέταξε τρικάκια στα οποία απεικονίζεται ο βουλευτής Πρέβεζας και τα οποία γράφουν «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», ενώ πάνω στην φωτογραφία του βουλευτή αναγράφεται η λέξη «Προδότης».

Επίσης κρέμασαν, στο τοίχος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, πανό με αντίστοιχα υβριστικά συνθήματα.

Ο κ. Μπάρκας έγραψε στο Facebook: «Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία. Όσες αφίσες και να μου στείλετε στα Social Media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου, όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Έπραξα πατριωτικά ακολουθώντας την εθνική γραμμή της χώρας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο…

Geplaatst door Κώστας Μπάρκας op Maandag 11 februari 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τζανακόπουλος: Σενάρια που υπάρχουν μόνο στη φαντασία δημοσιογράφων τα περί ανακεφαλοποίησης των τραπεζών

Συμφωνία των Πρεσπών: Μπαίνει σε εφαρμογή – Αλλαγές σε πινακίδες στη «Βόρεια Μακεδονία» (photos)