Όλγα Κεφαλογιάννη: Υπήρχε συμφωνία με τον Μητσοτάκη για το υπουργείο Πολιτισμού (video)12 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:11 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:13 πμ


Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος 7:00».

«Είχα συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού»

Έχω δουλέψει τα τελευταία 2,5 χρόνια στον τομέα Πολιτισμού. Εκεί ήμουν υπεύθυνη. Ήταν μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του χώρου του πολιτισμού, της τέχνης. Έχω καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις στη Βουλή, τα θέματα των πνευματικών δικαιωμάτων, για κλειστά πωλητήρια κι αναψυκτήρια στους αρχαιολογικούς χώρους, για κινηματογράφους κτλ.

Ήμουν έτοιμη να προσφέρω τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου σ’ αυτό το χώρο. Ο πρωθυπουργός μου πρότεινε το Τουρισμού. Θεωρώ ότι είχα κάνει τον κύκλο μου, είχα προσφέρει και περίμενα κάτι άλλο. Περίμενα να τοποθετηθεί κάποιος άλλος, να δοκιμαστεί, να δουλέψει και να προχωρήσει. Όταν έχουμε κάνει έναν κύκλο πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να δοκιμαστεί κι εμείς να κάνουμε κάτι άλλο.

Έτσι προτίμησα να μείνω απλή βουλευτής και να βοηθήσω από εκεί την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς όταν έχεις δουλέψει 2,5 χρόνια πάνω σ’ αυτό, με είχε τοποθετήσει τότε ο ίδιος ως αρμόδια για το συγκεκριμένο πόστο, έχεις μια συμφωνία ότι θα έχεις και μια θέση στο συγκεκριμένο πόστο σε ένα κυβερνητικό πλάνο, αλλά…»

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Μητσοτάκης: Στο Υπουργείο Παιδείας για την κατάργηση του ασύλου