Παπαγγελόπουλος: Δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου (video)19 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:55 μμ


Για τις τελευταίες εξελίξεις με την προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τους χειρισμούς του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, τοποθετήθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστηρίζει ότι η προκαταρκτική επιτροπή συνεχίζει τις «αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις».

«Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

«Η προκαταρκτική επιτροπή, η πλειοψηφία της οποίας στην πραγματικότητα έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι τη διερεύνηση των δήθεν ποινικών ευθυνών μου, συνεχίζει τις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις. Χθες με παράνομες συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε το αίτημά μου για εξαίρεση του κυρίου Πλεύρη από μέλος της. Ο κύριος Πλεύρης θα εξακολουθήσει να παριστάνει το μέλος της επιτροπής που ερευνά τις δήθεν ποινικές μου ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα είναι δικηγόρος του Αντώνη Σαμαρά που με μήνυσε για τις πράξεις που ερευνά η επιτροπή. Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΕΛ.ΑΣ.: Αναζητούμε «Σαράφη» και «Κελέση» με εντάλματα βίαιης προσαγωγής