Πηγές ΠτΔ: Δεν υπήρξε καμία διαρροή ως απάντηση στον Α. Σαμαρά13 Ιουνίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:24 μμ


Διαψεύδουν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι υπήρξε διαρροή από την Προεδρία, ως απάντηση στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα, σύμφωνα με διαρροή, κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας φέρονταν να απαντούσαν στη δήλωση Σαμαρά.

«Τις βασικές εθνικές γραμμές στα εθνικά θέματα τις διαμόρφωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εδώ και ένα χρόνο ήταν αυτός που έθετε ως προϋπόθεση τη συνταγματική αναθεώρηση», φέρονται να ανέφεραν κύκλοι της Προεδρίας.

Η δήλωση Σαμαρά:

«Δεν είναι μόνο μια κακή συμφωνία. Είναι ένας αχρείαστος και ταπεινωτικός συμβιβασμός.

Οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του Ελληνικού λαού.

Η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν ήταν «εθνικιστής» ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν έλεγε πως «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»…

Ούτε ήταν «τυχοδιώκτης» ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι «το όχημα του αλυτρωτισμού για τα Σκόπια».

Τώρα δεν έδωσαν μόνο το όνομα. Έδωσαν και την εθνότητα και την ταυτότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας στα Σκόπια!

Φαλκιδεύοντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας διεθνώς. Δημιουργώντας πολλαπλές εστίες προστριβών στο μέλλον. Και υπονομεύοντας τη σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής.

Μπορεί οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υπέκλεψαν με τα ψέματά τους την ψήφο του Ελληνικού λαού. Ας γνωρίζουν όμως ότι οι Έλληνες δεν θα δεχθούν να τους κλέψουν και την ψυχή τους!».

Νωρίτερα στη «Νέα Σελίδα»: Επίθεση Σαμαρά σε ΠτΔ και πρωθυπουργό για το Σκοπιανό