Πολιτική «κόντρα»: Στις 19:00 ο Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ, στις 19:30 ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη14 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:06 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:12 πμ


Τσίπρας και Μητσοτάκης σήμερα θα έχουν μία ιδιότυπη κόντρα καθώς ο Πρωθυπουργός μιλήσει από την Θεσσαλονίκη στις 19:30, ενώ ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει, νωρίτερα, στις 19:00 στο συνέδριο της ΝΔ.

Το πολιτικό θερμόμετρο είναι στο «κόκκινο»

Στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο για το «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης». Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δώσει στην ομιλία Τσίπρα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου αντιφασιστικού προσκλητηρίου για όλο τον προοδευτικό κόσμο. Στόχος του Μαξίμου είναι να δοθεί έμφαση και στις διαχωριστικές γραμμές ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τα εθνικά θέματα.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η ομιλία Μητσοτάκη, για το συνέδριο της ΝΔ, με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, μπορούμε. Ενδεικτικό του κλίματος είναι πως στο συνέδριο της ΝΔ δεν κλήθηκαν εκπρόσωποι των δύο κυβερνητικών κομμάτων. Πηγές της Πειραιώς ανέφεραν πως δεν προσκλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ «λόγω της πρωτοφανούς πολιτικής απρέπειας του κ. Αλέξη Τσίπρα να προγραμματίσει μια ομιλία του την ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα με εκείνη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην έναρξη του προγραμματισμένου Συνεδρίου της».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Τσίπρας: Δεν θα δεχθούμε τη μείωση των κονδυλίων για την πολιτική συνοχής και την ΚΑΠ