Προκλητικό μήνυμα Ακάρ σε Ελλάδα και Αποστολάκη29 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:50 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:59 πμ


Ο πάντα προκλητικός Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ έδωσε σήμερα «απάντηση» στον Ευάγγελο Αποστολάκη και στην Ελλάδα, ζητώντας του να μένουν μακριά από προκλήσεις στο Αιγαίο, διαφορετικά η Τουρκία δεν θα αφήσει καμία κίνηση αναπάντητη.

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ακάρ

 

Σύμφωνα με το OPEN TV ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι «αναμένουμε από όλους να μένουν μακριά από προκλήσεις, να δείχνουν κατανόηση και να συναισθάνονται τις καταστάσεις. Αναμένουμε όλοι να βάλουν καλά στο κεφάλι τους ότι θα αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε κίνηση εναντίον μας. Σε αυτό το θέμα δεν κάνουμε καμία υποχώρηση. Σε αυτό το θέμα θα συνεχίσουμε να είμαστε της αντίληψης «αν πεθάνω γίνομαι ήρωας, αν ζήσω γίνομαι βετεράνος»», τόνισε ο Ακάρ, ο οποίος υπενθύμισε και πάλι τα περί Γαλάζιας Πατρίδας και ότι η Τουρκία πήρε και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων της.

Παραλήρημα – «Στην Κύπρο το 1974 γράψαμε ένα έπος»

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, συνέχισε το παραλήρημα του, σε ομιλία του σε βετεράνους στην Άγκυρα ανέφερε πως «᾽Ένα έπος έχει γραφτεί και το 1974 στην Κύπρο. Από τους ήρωες μας τους νεκρούς μας και από εσάς. Εμείς ήρθαμε πιο αργά στην Κύπρο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1974 στην Κύπρο. Είχαμε έρθει στην Κύπρο για να σας βοηθήσουμε όμως εσείς είχατε τελειώσει την δουλειά».

Ο Ακάρ ανέφερε παράλληλα πως «στην Κύπρο, η Τουρκία, θα συνεχίσει να είναι η εγγύηση της ειρήνης και της ασφάλειας, στα πλαίσια των συμφωνιών συμμαχίας και εγγυήσεων και να υπερασπίζεται να δικαιώματα και τα συμφέροντα της.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αποστολάκης: «Χοντρή πατάτα» η παρενόχληση Τσίπρα – Να σοβαρευτούν οι Τούρκοι