Σαμαράς: «Ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν»29 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:00 μμ


«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς απουσίασε από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας που πέρασε η κυβέρνηση όσον αφορά τις αθλητικές ποινές.

Από την κυβέρνηση δήλωναν άγνοια για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία, ο οποίος έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ εδώ και δύο ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς δεν είχε ψηφίσει ούτε την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς απουσίαζε στις ΗΠΑ σε οικογενειακό ταξίδι. Πρόκειται για δεύτερο «κρούσμα» μέσα σε μία εβδομάδα από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δεν στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης στη Βουλή.

Μαξίμου: Λήξαν το θέμα Σαμαρά

Ικανοποιητικές κρίθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι εξηγήσεις που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απουσία του από τη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία επί των αθλητικών ποινών

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με το Μέγαρο Μαξίμου και μίλησε και με τον πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι και του εξήγησε τους λόγους της απουσίας του, οι οποίοι και έγιναν τελικώς δεκτοί.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αντώνης Σαμαράς: Γιατί δεν ψήφισε την τροπολογία ο πρώην πρωθυπουργός