Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον «χυδαίο Άδωνη» – Τι υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για το «Αγία Ζώνη ΙΙ» (video)

4
Ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής απο τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, στην Αθήνα, στις 6 Απριλίου, 2017

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ‘Αδωνη Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ που του καταλογίζει «χυδαίες δηλώσεις».

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», καθώς «σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην «ομάδα διαχείρισης» του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη» και πως «τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Οι κατηγορίες του Άδωνη Γεωργιάδη 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος συμμετείχε σε «debate» με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, τονίζοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας» είπε. «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει διαρροή . Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε, αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.