Στις 5 το απόγευμα η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου20 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:56 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:56 πμ


Για τις 5 το απόγευμα ορίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ενώ σήμερα θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις πιθανές περαιτέρω ενέργειες σε ό,τι αφορα το θέμα των δύο αξιωματικών που βρίσκονται υπό κράτηση.

Χθες ο Πάνος Καμμένος έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης και διασάλευσης των σχέσεών του με τον Αλέξη Τσίπρα, με δηλώσεις του έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την αθώωσή του για την υπόθεση Πάχτα.

Διαβάστε επίσης: Καμμένος: Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος (video)

Χαρακτηρίζοντας «ψευδές» δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό το τελευταίο διάστημα είναι τεταμένες, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Πάιατ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς