Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου για τους Έλληνες στρατιωτικούς20 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:10 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:55 πμ


Με τον υπουργό Άμυνας θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου για να εξετάσουν τις περαιτέρω ενέργειες της χώρας για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη.

Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ενώ σήμερα θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις πιθανές περαιτέρω ενέργειες σε ό,τι αφορα το θέμα των δύο αξιωματικών που βρίσκονται υπό κράτηση.

Χθες ο Πάνος Καμμένος έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης και διασάλευσης των σχέσεών του με τον Αλέξη Τσίπρα, με δηλώσεις του έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την αθώωσή του για την υπόθεση Πάχτα.

Χαρακτηρίζοντας «ψευδές» δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό το τελευταίο διάστημα είναι τεταμένες, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης: Καμμένος: Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος (video)