ΣΥΡΙΖΑ: «Αντισυγκέντρωση» αύριο από τους 5312 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:53 μμ


Με απόσταση εικοσιτετραώρου εξελίσσεται δημόσια πλέον –ελλείψει ενδελεχούς εσωκομματικής συζήτησης- η αντιπαράθεση για το ιδεολογικό στίγμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο εξής, καθώς με νωπές τις εντυπώσεις από τη χθεσινή εκδήλωση για «το μέλλον της προοδευτικής παράταξης» με ομιλητές τους κ. Βούτση, Γερουλάνο και Κοτζιά, «αντισυγκέντρωση» θυμίζει η πολιτική εκδήλωση που οργανώνει αύριο η εφημερίδα «Εποχή», με θέμα: «Στο δρόμο που νικήσαμε, στο δρόμο της αριστεράς».

Της Γεωργίας Σαδανά

Πλην του τίτλου, που συνιστά από μόνας πολιτικό –εσωκομματικό- μήνυμα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ. αίθουσα «Αρχιτεκτονική» (Ελασιδών και Πειραιώς 116 – Γκάζι), το λόγο αναμένεται να λάβουν οι: Κώστας Αθανασίου, Δημήτρης Βίτσας, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νίκος Φίλης, με συντονίστρια την Κατερίνα Κνήτου, σύνθεση που κατά τις προσδοκίες των διοργανωτών, προοιωνίζει μια συζήτηση που «θα συζητηθεί…».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ο Πρόεδρος της Κίνας προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί το Πεκίνο