ΣΥΡΙΖΑ: Διαρκής ο αγώνας ενάντια στον φασισμό14 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:33 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:33 μμ


«Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την πιο στυγνή εγκληματική ενέργεια της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του αντιφασίστα ακτιβιστή Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Η μνήμη του Παύλου παραμένει ζωντανή, η στάση ζωής του αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά. Η μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των ημερών αποτελεί δημοκρατικό καθήκον», υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

«Τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από τη δίκη της Χ.Α., είναι σοκαριστικά. Η καταδίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής αποτελεί αναγκαίο βήμα για την οριστική επιστροφή τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Δεν φτάνει όμως αυτό.

Ο αγώνας ενάντια στην φασιστική απειλή, στον οποίο είχε στρατευθεί ολόψυχα ο νεαρός καλλιτέχνης, πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκής και πολύμορφος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Δολοφονία Φύσσα: Να οδηγηθούν στο εδώλιο οι 8 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ