ΣΥΡΙΖΑ: Διαθέτει τα τυπικά προσόντα ο «άριστος» κ. Κοντολέων;6 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:21 μμ


Συνεχίζει την επίθεση στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την τοποθέτηση του Παναγιώτη Κοντολέων στη θέση του επικεφαλής της ΕΥΠ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «ελλιπείς εξηγήσεις» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ αν δεν δημοσιευθεί το πτυχίο του κ. Κοντολέων «ο πρωθυπουργός οφείλει να παύσει αμέσως τη διαδικασία διορισμού του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι εξηγήσεις που έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τον επικεφαλής της ΕΥΠ, Π. Κοντολέοντα, αποδεικνύονται τουλάχιστον ελλιπείς. Κι αυτό διότι, όπως αναδεικνύεται από νέο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο ο κ. Κοντολέων διαθέτει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση, όπως αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύσει τόσο το πτυχίο του κ. Κοντολέοντα όσο και το πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να παύσει αμέσως τη διαδικασία διορισμού του.»

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ο Παναγιώτης Κοντολέων νέος διοικητής της ΕΥΠ