ΣΥΡΙΖΑ: Έντονη φημολογία για τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο ευρωψηφοδελτίο14 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:46 μμ


Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί συμμετοχής του Παναγιώτη Γιαννάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περασμένη Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει τα 16 πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές και σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι.

Πλην τριών ή τεσσάρων ονομάτων, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τις τελευταίες ημέρες ίσως και στην πανελλαδική εκδήλωση-συνάντηση στο Τάε Κβο ντο στο Φάληρο, όπου και θα συσταθεί και η εκλογική επιτροπή του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα είναι και ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον συνδυασμό του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Βουλή: «Πέρασε» η Συνταγματική Αναθεώρηση

Μαξίμου: Απεγνωσμένη προσπάθεια από ΝΔ να περισώσει τα στελέχη της

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές (video)

Πέτρος Κόκκαλης: Παραίτηση με «πυρά» κατά Μώραλη – «Εμφύλιος» στο λιμάνι