ΣΥΡΙΖΑ: Oι απειλές των θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν1 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:30 μμ
ΣΥΡΙΖΑ


«Οι απειλές των θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν» δήλωσε το ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προκλητικές δηλώσεις Παππά εντός Βουλής. 

«Δεν περιμέναμε από τους υπόδικους της νεοναζιστικής συμμορίας, αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο, να κρύψουν την ιδεολογία τους, το πολιτικό τους παρελθόν και το εγκληματικό τους παρόν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή Χ. Παππά, από το βήμα της Βουλής.

Για να καταλήξει: «Η τρομοκρατία και οι απειλές των μισάνθρωπων θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν αλλά μας δυναμώνουν»

Υπενθυμίζεται ότι ο  Χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς, απευθύνθηκε προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας λέγοντας: «Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο. Η Μακρόνησος θα χρειαστεί. Στην Μακρόνησο να μην γκρεμιστεί τίποτα κι ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία». Περισσότερα σχετικά με το σόου Παππά ΕΔΩ