Το σχόλιο της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα2 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:28 μμ


«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

Ο Αλέκος Αλαβάνος στην συνέντευξη που έδωσε στο «Βήμα της Κυριακής», κατηγορεί την κυβέρνηση για «την σκανδαλολογία και τον αποπροσανατολισμό» που έχουν δημιουργήσει «ατμόσφαιρα βούρκου» ενώ απορρίπτει το «θετικό κοινωνικό πρόσημο» με το οποίο χαρακτηρίζουν τα νομοθετικά μέτρα της κυβέρνησης τα στελέχη της, φέρνοντας ως παράδειγμα τις μέχρι σήμερα περικοπές των συντάξεων και τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ράνια Σβίγκου: Μεγάλο λάθος της ΝΔ το να ψαρεύει στα θολά νερά της ακροδεξιάς

Αναφερόμενος στο ηθικό πλεόνασμα της αριστεράς, ο Αλέκος Αλαβάνος επισημαίνει πως «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιαφημίζεται ως αριστερό κόμμα τόσο το πλεονέκτημα αυτό, το οποίο αναγνωρίζουν και οι συντηρητικοί αντίπαλοι, σαπίζει

Όπως είπε μεταξύ άλλων: Ο πιο δυσχερής στόχος σήμερα της αριστεράς είναι να αποκαταστήσει την παραδοσιακή εικόνα ως ενός χώρου εντιμότητας, ειλικρίνειας λειτουργίας με ανοιχτά χαρτιά και αδιαπραγμάτευτων αξιών».