Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΕΒ8 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:14 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:14 μμ


Οργισμένη αντίδραση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τις τροπολογίες, που έφερε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση στο Facebook κάνει λόγο για «μνημονιακές τροπολογίες στα κλεφτά», ενώ τονίζει ότι «Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι».

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους.

Και νομοθετούν καθ’ υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια.

Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ.

Δείτε την ανάρτηση

Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ,…

Geplaatst door Alexis Tsipras op Donderdag 8 augustus 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σφοδρή κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη: Σας προκαλώ να συστήσετε εξεταστική επιτροπή για τη Novartis