Τσίπρας: Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να είναι ευοίωνο μόνο αν αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την οικονομική και κοινωνική σύγκλιση

3
Meeting between Greek Prime Minister Alexis Tsipras and stakeholders of northern Greece in Thessaloniki, Greece on Aug. 26, 2017. / Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Ν. Ελλάδας, εν όψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο γραφείο του πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ στη Θεσσαλονίκη στις 26 Αυγούστου 2017.

«Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να είναι ευοίωνο μόνο αν αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την οικονομική και κοινωνική σύγκλιση», τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Τwitter, αναφερόμενος στην 4η Σύνοδο των Μεσογειακών/Νοτίων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Ρώμη, με τη συμμετοχή των ηγετών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Μάλτας, της Κύπρου και της Ελλάδας.

«Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να είναι ευοίωνο μόνο αν αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την οικονομική και κοινωνική σύγκλιση. Η Σύνοδος των χωρών του Νότου, που “γεννήθηκε” στην Αθήνα, είναι πλέον ένας θεσμός που συμβάλει ουσιαστικά σε αυτή τη συζήτηση», έγραψε ο πρωθυπουργός.