Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιταλία.
Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο για την στήριξή του στην Ελλάδα στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση με ανθρωπισμό.
Επίσης όπως αναφέρει στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαρίστησε τον ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για το μήνυμά του για την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία των πιο ευάλωτων απέναντι σε πολιτικές λιτότητας, για τη στάση του υπέρ της ειρήνης και της συνεργασίας στα Βαλκάνια, που διακήρυξε από τα Σκόπια, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Τον ευχαρίστησα από καρδιάς για την στήριξή του στην Ελλάδα στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση με ανθρωπισμό. pic.twitter.com/p6tF0PUBFr
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) September 21, 2019
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τσίπρας: Διμερή και ευρωπαϊκά θέματα στις συναντήσεις στη Ρώμη