Τζανακόπουλος: Το μήνυμα της Αριστεράς είναι μήνυμα αλληλεγγύης, φιλίας, ισότητας και δικαιοσύνης21 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:26 μμ


«Κόντρα στους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, το μήνυμα της Αριστεράς είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Είμαστε σήμερα εδώ στην Κατερίνη για να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη σε αυτό το μήνυμα» τόνισε πριν από λίγο από την Πιερία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Κατερίνη, ο κ. Τζανακόπουλος χαιρέτισε τη θετική ανταπόκριση του δημοκρατικού κόσμου στην εκδήλωση, την οποία εισέπραξε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε χώρους εργασίας και εκπροσώπους του παραγωγικού ιστού του νομού, παρά την παρουσία εκπροσώπων ακροδεξιών κύκλων έξω από το χώρο της εκδήλωσης, κύκλοι οι οποίοι είχαν πυροδοτήσει και τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Μπέττυς Σκούφα με αφορμή τη «Συμφωνία των Πρεσπών», εκτοξεύοντας ακόμη βόμβες μολότοφ εναντίον της οικίας της.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του κ. Τζανακόπουλου ήταν η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, Χάρης Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, αλλά και πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής.

«Η Ελλάδα των ελίτ, της διαπλοκής & της ολιγαρχίας είναι αδύνατο να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα της συμπλήρωσης του α’ 6μήνου εκτός μνημονίου. Για αυτό βομβαρδιζόμαστε καθημερινά όλο και περισσότερο με ψευδείς ειδήσεις, διαστρεβλώσεις και πολιτικό κουτσομπολιό» τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «μέσα από τον καλοκουρδισμένο μηχανισμό προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, τα εκδοτικά συγκροτήματα, οι μηχανισμοί της παραθεσμικής εξουσίας και τα φερέφωνα της ολιγαρχίας κάνουν τα πάντα για να παρουσιάσουν μια άλλη πραγματικότητα: καταστροφής & συλλογικής αποδρομής».

Ο ίδιος κατέληξε ότι «σε αυτά τα 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε στην πράξη ότι υπήρχε και υπάρχει άλλος δρόμος από το αναπόδραστο της αέναης λιτότητας και της οικονομικής καχεξίας. Και το κατάφερε διότι η κυβέρνηση που συγκρότησε εργάστηκε αποφασιστικά, αποτελεσματικά και έντιμα».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών για την πρώτη κατοικία – Έρχεται νομοθετική ρύθμιση

Τζανακόπουλος: Δεν επιβεβαιώνεται ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα έχει επίπτωση στην ανεργία