Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιάννης Τσιρώνης με τους Οικολόγους Πράσινους11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:35 μμ


Ακόμα ένας υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ανακοινώθηκε σήμερα, με τον Γιάννη Τσιρώνη των Οικολόγων Πράσινων να βάζει υποψηφιότητα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Αντεπίθεση Παπακώστα με αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)