Υπουργείο ΨΗΠΤΕ: Η κυβέρνηση κλείνει μία ακόμα πληγή του «μαύρου»15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:08 μμ
Presentation of Hellenic Space Organization by the Minister of Digital Telecommunication and Information Policy, Nikos Pappas, Ministry of Digital Telecommunications and Information Policy, Athens, 19 March 2018. / Παρουσίαση του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ) από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Αθήνα, 19 Μαρτίου 2018.


Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής με αφορμή τη δημοσίευση της ΚΥΑ για τον τρόπο αποπληρωμής οφειλόμενων ποσών των εργαζομένων της ΕΡΤ, καθώς και της διαδικασίας εκκαθάρισης και απόδοσης των οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών της, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση κλείνει μία ακόμη πληγή του “μαύρου” που επέβαλαν στην ΕΡΤ η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Μετά την επιστροφή της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στη δημόσια τηλεόραση, την αυτόνομη εκπομπή του σήματός της και τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της, αποκαθίστανται τα δικαιώματα των εργαζομένων και προστατεύονται τα συμφέροντά της.

Οι Έλληνες αγκάλιασαν την ΕΡΤ.

Η προσπάθεια για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή, συνεχίζεται» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου ΨΗΠΤΕ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΕΡΤ: Τρελή «κούρσα» από το κανάλι της Αγίας Παρασκευής

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές (video)