Εκδόσεις Λιβάνη: «Αόρατο νήμα» της Ευαγγελίας Ευσταθίου8 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:43 μμ


«Αόρατο νήμα»: Ο Στεφάν Ντομπρίν, πειραματόζωο κάποτε προκειμένου να μετατραπεί στην τέλεια φονική μηχανή, αναγεννιέται από τις στάχτες του και γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης εκείνων που διέλυσαν τη ζωή του και δολοφόνησαν τον αδερφό του.

Η Ζάνα Λυμπέρη, στην προσπάθειά της να δραπετεύσει από την γκρίζα ζώνη της κοινωνίας, γίνεται ο λάθος άνθρωπος τη λάθος στιγμή και βρίσκεται στο επίκεντρο μιας αδυσώπητης σύγκρουσης.

Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται αναπάντεχα όταν ο κύκλος της εκδίκησης ανοίγει, σε μια ξέφρενη διαδρομή από την Αθήνα ως την Αμερική και τα Καρπάθια Όρη. Ο πρώην αδίστακτος στρατιώτης με τη διαλυμένη ψυχή και η πρώην κλέφτρα που ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στα παραμύθια αναγκάζονται να χαράξουν μαζί την αιματηρή πορεία ως το τέλος του κύκλου, ακροβατώντας πάνω στο αόρατο νήμα που συνδέει τη ζωή με τον θάνατο, το φως με το σκοτάδι, την παράνοια με τη λογική, το μίσος με την αγάπη.

Εκείνος, η στάχτη. Εκείνη, η ζωή.

Οι δυο τους, θηρευτές και θηράματα σε μια ακατάπαυστη εναλλαγή ρόλων.

Θα καταφέρει η αγάπη να γίνει το μαγικό κλειδί; Θα αντέξει το νήμα, ή θα κοπεί καθώς τα τέρατα επιμένουν να βρυχώνται;

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο στο livanis.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Εκδόσεις Λιβάνη: «Το σπίτι της λίμνης» της Kate Morton

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Λιβάνη: «Στην αχλή των αιώνων» της Τίνας Κατσούλη

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Λιβάνη: «Μια κόκκινη πινελιά που λέγεται ΑΙ» του Νικόλα Ανδρικόπουλου