Κυκλοφόρησε το best seller «Protogenesis» της Alysia Helming από τις Εκδόσεις Λιβάνη11 Μαΐου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:53 μμ


Μετά την κυκλοφορία του Amazon best-selling μυθιστορήματος «Protogenesis: Πριν Από Την Αρχή» στις Η.Π.Α, ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και η συγγραφέας Alysia Helming Novelist παρουσίασαν την ελληνική έκδοση του βιβλίου σε ένα ιδιαίτερο event, το απόγευμα της Πέμπτης, στο cocktail bar «Beauty Killed the Beast».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ομιλήτρια στην εκδήλωση, και η συγγραφέας Alysia Helming (δεξιά)

Η Αμερικανίδα συγγραφέας μίλησε για την ιστορία του «Protogenesis» που παντρεύει την Ελληνική μυθολογία με την επιστημονική φαντασία, για τις πηγές έμπνευσης της μέσα από την Ελλάδα, τους Ολύμπιους Θεούς και τον ελληνικό λαό, αλλά και για τη συναρπαστική ιστορία ζωής της πίσω από τη συγγραφή του βιβλίου.

Προβλήθηκε το video clip για το soundtrack του βιβλίου με τίτλο «Forever and Tonight» με σχολιασμό από τον ερμηνευτή του τραγουδιού Κώστα Μαρτάκη, ενώ μίλησαν, στη συνέχεια για το βιβλίο η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι συγγραφείς Αλεξάνδρα Συμεωνίδου και Κατρίνα Τσάνταλη.

Πριν το κλείσιμο της θερμής βραδιάς η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία για το κοινό, που βρίσκονταν στον χώρο για την εκδήλωση.

Περισσότερες εικόνες από την βιβλιοπαρουσίαση και όλα όσα έγιναν εδώ:

Από την παρουσίαση του best-seller βιβλίου της Alysia Helming Novelist | Ομιλητές οι Doretta Papadimitriou & Kostas…

Geplaatst door Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη – Livani Publishing Organization op Donderdag 10 mei 2018

 Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ή για να το αγοράσετε ηλεκτρονικά, κάνετε κλικ εδώ