Μαριάννα Τόλη: Όταν έστειλε ένα μήνυμα αγάπης και πολιτισμού (video)29 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 8:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:20 μμ


Η Mαριάννα Τόλη μπορεί να έφυγε σήμερα από τη ζωή ωστόσο, θα είναι ζωντανή για το έργο και τα λόγια της. Πριν από δύο χρόνια μάλιστα είχε δώσει μια συνέντευξη μέσα από την έστειλε ένα μήνυμα αγάπης και πολιτισμού το οποίο αξίζει να μνημονεύουμε ειδικά αυτήν την εποχή του χρόνου.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνις  είχε μιλήσει για τον Μικρό Πρίγκιπα στο zoogla.gr και ερωτηθείσα για την αντιστοιχία του έργου στη σημερινή εποχή ανέφερε:

«Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι ένας άγγελος και δεν γνωρίζει συναισθήματα, δεν έχει μάθει να ζει συγκρούσεις…Για να υπάρξουμε ως άνθρωποι σ’αυτή τη ζωή πρέπει να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να ταξιδέψουμε βαθιά μέσα μας.

Ήρθαμε στη γη για να ζήσουμε τις συγκρούσεις μας και να τις ξεπεράσουμε

Νομίζω ότι ήρθαμε στη γη για να ζήσουμε τις συγκρούσεις μας και να τις ξεπεράσουμε. Ήρθαμε για να μάθουμε να αγαπάμε Η αγάπη δεν είναι κάτι απλό φέρνει και πόνο, πραγματεύεται κομμάτια του εγωισμού μας και ο εγωισμός είναι πόλεμος».

Παράλληλα τόνισε:«Δεν πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες είμαστε διασκεδαστές… Kάνουμε ένα λειτούργημα. Όλα στη ζωή έρχονται σωστά όταν δεν τα πιέζεις. Τότε συνωμοτεί και το σύμπαν.»

Η συνέντευξη είχε δοθεί με αφορμή την παράσταση που ετοίμαζε εκείνη την περίοδο η Παιδική Σκηνή Μαριάννα Τόλη στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Φωτογραφίες: Facebook Marianna Toli