Οι Εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν: «Όταν η νύχτα έχασε την αυγή» της Ευαγγελίας Ευσταθίου27 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:43 μμ


Το Σάββατο 2 Νοεµβρίου 2019, στις 12 το µεσηµέρι, στο Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Λιβάνη, Σόλωνος 98 & Ιπποκράτους, η Ευαγγελία Ευσταθίου θα παρουσιάσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο «ΟΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ», σε εικονογράφηση του Νίκου Γιαννόπουλου.

Σας περιµένουµε!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο απέραντο βασίλειο του Χρόνου, οι δίδυµες κόρες του, η Νύχτα και η Αυγή, τσακώνονται διαρκώς για το ποια είναι η πιο αγαπητή στους ανθρώπους. Ώσπου ένα χάραµα η Αυγή εξαφανίζεται, και η Νύχτα βρίσκει την απρόσµενη ευκαιρία να γίνει η µοναδική πολύτιµη πριγκίπισσα στο βασίλειο.

Καθώς ο Χρόνος ψάχνει απεγνωσµένα τη χαµένη του κόρη βυθισµένος στη θλίψη, η Νύχτα αρχίζει να νιώθει πολύ µόνη χωρίς την αδερφή της. Και ο κόσµος όλος φαντάζει εντελώς διαφορετικός τώρα που στην πλάση βασιλεύει µονάχα αυτή.

Άραγε το σύµπαν θα µείνει τυλιγµένο για πάντα στο σκοτάδι της Νύχτας, ή το φως της Αυγής θα φέρει πίσω τα χρώµατά του ξανά;

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο στο livanis.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Εκδόσεις Λιβάνη: «7 άστρα το ημερολόγιο» του Ηλία Παυλιδάκη