Οι Εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν: «Πάνος Γαβαλάς – Μια φωνή όλο φως»

Ο Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη έχει την τιµή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Δηµήτρη Μανιάτη «Πάνος Γαβαλάς – Μια φωνή όλο φως»22 Μαΐου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:11 μμ


Το βιβλίο «Μια φωνή όλο φως» που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη περικλείει την τη βιογραφία του λαϊκού βάρδου και δημιουργού Πάνου Γαβαλά, έχοντας ως βασική δεξαμενή τις προφορικές μαρτυρίες συνεργατών, φίλων, συγγενών του αλλά και, ευρύτερα, προσώπων που διαδραμάτισαν ρόλο σε αυτό που ονομάζουμε Λαϊκό Τραγούδι.

Το βιβλίο, που δεν περιορίζεται σε μια μουσική μονογραφία με ρετρό απόχρωση αλλά αναβιώνει όλο το χρονικό και ιστορικό πλαίσιο από το οποίο προέκυψε, ζυμώθηκε, αλλά και καθόρισε ο βιογραφούμενος, υπογράφει ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του έργου οι Εκδόσεις Λιβάνη απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Αμφιθέταρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν) την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στις 20:30, όπου θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου, ενώ θα ακολουθήσει και μουσική βραδιά.

Συγκεκριμένα, για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και μουσικοκριτικός Γιώργος Τσάμπρας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Μπαλαχούτης, ο συνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης, καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας, Δημήτρης Μανιάτης. Αποσπάσματα του έργου θα διαβάσει στο κοινό ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης.

Θα εμφανιστούν ζωντανά η ορχήστρα του Γιώργου Άλτη, με τους Γιώτα Γιάννα, Φοίβο Δεληβοριά, Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργο Μαργαρίτη και Σοφία Παπάζογλου στο τραγούδι.

 


Δείτε εδώ την εκδήλωση στο facebook.

Περισσότερα για το βιβλίο στο livanis.gr