Rotting Christ: Ακυρώθηκε η συναυλία τους στην Πάτρα15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:47 μμ


Δεν θα διεξαχθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα εμφάνιση live των Rotting Christ στην Πάτρα, με το συγκρότημα αλλά και την εταιρεία που το εκπροσωπεί να εξηγούν τους λόγους μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής GGevents 

“Μετά από πολύωρη συζήτηση με το Δήμο Πατρέων και το Δήμαρχο προσωπικά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν βγάλαμε καμία άκρη. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας δυνατός χώρος που να μπορέσει να μας φιλοξενήσει για να γίνει το live σήμερα. Ως διοργάνωση απευθυνθήκαμε σε όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να γίνει αυτό το live, του οποίου τη διεξαγωγή πήραμε πολύ προσωπικά μιας και θιχτήκαμε και εμείς ως διοργανωτές και οι φίλοι αυτης της σπουδαίας μπάντας, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ LIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ. Φάνηκε όμως διαλλακτικός στο να εξετάσει το θέμα μας για νέα αίτηση σε νέα ημερομηνία. Είμαστε σε επικοινωνία με το Σάκη Τόλη προκειμένου να μας δώσει νέα ημερομηνία και να κάνουμε εκ νέου την αίτηση στο Δήμο. Θα αναρτήσουμε για λόγους διαύγειας την αίτηση μας στη σελίδα του event, έτσι ώστε να ξέρετε κι εσείς τι συμβαίνει, και επιτέλους να εξιχνιάσουμε πόσο μας δουλεύει ο Δήμος και αν μας δουλεύει. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Μπορείτε όλοι να πάρετε τα χρήματα της προπώλησης σας πίσω, τόσο στα φυσικά σημεία, όσο και στη Βίβα. Σας ευχαριστούμε όλους για την απέραντη στήριξη σας και ελπίζουμε ολόψυχα να τα πούμε όλοι μαζί στη νέα ημερομηνία!!! Stay tuned, θα υπάρξουν κι άλλες ενημερώσεις”.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί, πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν… θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κύριους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος, ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το οποίο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρονιά σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους, οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είστε σίγουροι ότι αυτήν τη φορά θα γίνει… NON SERVIAM!

SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

ΥΓ.: Τη συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρεί υπέστησαν αυτές τις μέρες. Αν κάποιος από αυτούς επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στη διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας.

ΥΓ.2: Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Seat αδελφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι όλων μας!

Ακυρώθηκε και το live του Αγγελάκα

Ο Γιάννης Αγγελάκας δημοσίευσε στη σελίδα του μια επικριτική και ειρωνική δήλωση για την κατάσταση που επικράτησε αλλά και για τον δήμαρχο της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Survivor: Στιγμές χαλάρωσης για τον Ογκουνσότο πριν την είσοδο το ριάλιτι (photos)