Η MMD παρουσιάζει την οθόνη Philips 252B9: Μία επαγγελματική λύση υψηλής απόδοσης – Συνδυάζει παραγωγικότητα και βιωσιμότητα14 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:27 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:27 πμ


Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια LCD οθόνη Philips 252B9 της σειράς B-Line με PowerSensor. Αυτό το 25” (63,4 εκ.) 16:10 μοντέλο τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο συνδυάζει χαρακτηριστικά υψηλών αποδόσεων για την αύξηση της παραγωγικότητας, βιώσιμο σχεδιασμό για τη μείωση του ενεργειακού κόστους, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, και την εξαιρετική ποιότητα που αναμένουν οι επαγγελματίες χρήστες από τις οθόνες Philips.

Εξοπλισμένη με ένα πρωτοποριακό PowerSensor, διακόπτη zero-watt, τεχνολογία IPS, SmartErgoBase, και μία σειρά από χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την άνεση, η οθόνη Philips 252B9 είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες που επιδιώκουν να κάνουν τις εργάσιμες ημέρες τους όσο το δυνατόν πιο παραγωγικές και άνετες, περιορίζοντας τις περιβαλλοντολογικές τους επιπτώσεις.

Οπτικά αναβαθμισμένη

 

Για τη διασφάλιση της βέλτιστης οπτικής απόδοσης για όλες τις επαγγελματικές χρήσεις, η Philips 252B9 διαθέτει αναλογία απεικόνισης 16:10 τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο για αυξημένο κάθετο χώρο οθόνης και είναι εξοπλισμένη με μία οθόνη IPS που επιτρέπει γωνίες θέασης 178°/178°, ακόμα και σε λειτουργία περιστροφής 90°. Η τεχνολογία IPS επίσης παρέχει φωτεινές, ευκρινείς εικόνες και προηγμένη ακρίβεια χρωμάτων που σίγουρα θα εκτιμήσουν φωτογράφοι, γραφίστες, επαγγελματίες στο χώρο της παραγωγής βίντεο, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές.

Σθεναρά βιώσιμη

Η Philips 252B9 είναι πρωταθλήτρια της βιωσιμότητας. Ο μοναδικός αισθητήρας PowerSensor μπορεί να ανιχνεύσει την ανθρώπινη παρουσία χρησιμοποιώντας ακίνδυνα υπέρυθρα σήματα, προκειμένου να μειώσει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, όταν απουσιάζει ο χρήστης. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση έως 80% στην κατανάλωση ενέργειας, καθώς επίσης και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της οθόνης. Επιπροσθέτως, η Philips 252B9 είναι εξοπλισμένη με ένα διακόπτη zero-watt, ο οποίος απομονώνει εντελώς την οθόνη από την παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος, θέτοντας αμέσως τέλος στη λανθάνουσα κατανάλωση ενέργειας, όταν η οθόνη δε χρησιμοποιείται. Συμβατή με τα ενεργειακά πρότυπα, όπως τα EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE, και RoHS, η οθόνη διαθέτει 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας, για περαιτέρω μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Πλούσια σε χαρακτηριστικά

Οι χρήστες της Philips 252B9 έχουν το πλεονέκτημα των πολυάριθμων καινοτόμων λειτουργιών για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και βέλτιστη άνεση. Η SmartErgoBase δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα αύξησης και μείωσης του ύψους, κλίσης και περιστροφής, ώστε να πετύχουν το ακριβές ύψος και γωνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους, διευκολύνοντας τη φυσική καταπόνηση των πολλών ωρών εργασίας. Η ενσωματωμένη VESA προσφέρει την πρόσθετη ευελιξία του εντοιχισμού της οθόνης, χρησιμοποιώντας εκατοντάδες συμβατές λύσεις. Η Philips 252B9 επίσης προσφέρει πολλαπλές τεχνολογίες βελτίωσης της άνεσης για απεικόνιση, όπως λειτουργία Flicker-Free, λειτουργία LowBlue mode για μεγαλύτερη ευεξία, και λειτουργία EasyRead για μία ευχάριστη ρεαλιστική εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί. Δύο ενσωματωμένα ηχεία, καθώς και πολλαπλές θύρες σύνδεσης για VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 ολοκληρώνουν αυτή τη δυνατή, εξελιγμένη οθόνη.

Η οθόνη Philips 252B9 θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 259€.

Σχετικά με την MMD

Η MMD είναι μια εταιρία που ανήκει πλήρως στην TPV και ιδρύθηκε το 2009 κατόπιν συμφωνίας με την Philips για την άδεια χρήσης του εμπορικού της σήματος. Η MMD έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της προώθησης και της πώλησης των οθονών Philips παγκοσμίως. Συνδυάζοντας την εταιρική υπόσχεση της Philips με την κατασκευαστική τεχνογνωσία οθονών της TPV, η MMD χρησιμοποιεί γρήγορη και εστιασμένη προσέγγιση για να παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Η MMD λειτουργεί διεθνώς με τα κεντρικά της γραφεία στο Άμστερνταμ και ένα τοπικό γραφείο στην Πράγα για να εξυπηρετεί τις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης. Μέσω του δικτύου τοπικών ομάδων πωλήσεων η MMD συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομέων και πωλητών λιανικής της αγοράς IT. Το κέντρο σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας βρίσκεται στην Ταιβάν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Η απόδοση συναντά το σχεδιασμό: Η MMD παρουσιάζει την οθόνη Philips 276E8VJSB