Η νέα σειρά Samsung Galaxy S έρχεται στη WIND21 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:13 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:13 πμ


Τη δυνατότητα να αποκτήσουν από τους πρώτους τη νέα σειρά smartphones της Samsung, Galaxy S, Galaxy S10 Ε, Galaxy S10 και Galaxy S10 Plus, δίνει η WIND σε όσους προχωρήσουν σε προ – παραγγελία έως και τις 7 Μαρτίου.

Αποτελούν ιδανική πρόταση της σειράς Galaxy S και ήρθαν για να εντυπωσιάσουν με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και το ανανεωμένο design τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε προ – παραγγελία σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND πανελλαδικά ή ηλεκτρονικά, κάνοντας χρήση των 48 άτοκων δόσεων.

Επιπλέον, όσοι προ – παραγγείλουν το Samsung Galaxy S10 ή το Samsung Galaxy S10 Plus, θα λάβουν δώρο τα Samsung Buds* αξίας 149€.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

*Ακουστικά χωρίς καλώδια, σχεδιασμένα για άνεση αλλά και σταθερότητα. H προσφορά ισχύει για παραγγελίες από το δίκτυο καταστημάτων WIND ή ηλεκτρονικά με την προϋπόθεση πραγματοποίησης αγοράς έως 22/03/2019 και δηλώσεις συμμετοχής μέσω Samsung Members έως 8/05/19. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και αποκλειστικός υπεύθυνος της προσφοράς είναι η εταιρεία Samsung. Όροι και προϋποθέσεις εδώ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Στη WIND φροντίζουμε την ψηφιακή ζωή σου και σου κάνουμε δώρο το βραβευμένο F-Secure SAFE Internet Security για 6 μήνες