Πέθανε ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen16 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 8:56 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:55 πμ


Πέθανε ο Πολ Άλεν, ο συνιδρυτής Microsoft, ο οποίος σε ηλικία 65 ετών, άφησε τη τελευταία του πνοή εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου από τον οποίο έπασχε. 

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του ιδρυτή μας Πολ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft», ανέφερε η εταιρία Vulcan, την οποία δημιούργησε και της οποίας βασικός μέτοχος ήταν ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Άλεν πέθανε τη Δευτέρα το απόγευμα εξαιτίας των επιπλοκών του λεμφώματος μη-Χότζκιν από το οποίο έπασχε, στο Σιάτλ, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛ ΑΛΕΝ

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Άλεν ο οποίος ίδρυσε την Microsoft το 1975, μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, είχε γνωστοποιήσει στις αρχές Οκτωβρίου ότι παρουσίασε υποτροπή στην ασθένεια, για την οποία είχε υποβληθεί σε θεραπεία μια πρώτη φορά το 2009, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί του ήταν «αισιόδοξοι».

«Ο αδελφός μου ήταν αξιοπρόσεκτος άνθρωπος, από όλες τις απόψεις», ανέφερε η αδελφή του Τζόντι στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η Vulcan.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Facebook: Έρχεται η νέα λειτουργία που θα αλλάξει τα πάντα

Διευκρίνιση Facebook: Δεν υπήρξε νέα επίθεση – 29 εκατ. χρήστες και όχι 50 επλήγησαν από το «χτύπημα» τον Σεπτέμβριο