Σύμπραξη δυνάμεων για την προβολή της Ρόδου12 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:40 μμ


Στην προβολή της Ρόδου εστιάζει η νέα επικοινωνιακή δράση της Marketing Greece.

Προς την κατεύθυνση αυτή, επαγγελματίες του τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία και, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, συνεργάζονται για τον κοινό σκοπό της προβολής του προορισμού μέσα από μια νέα, σύγχρονη και εστιασμένη στις διεθνείς τάσεις καμπάνια.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στον προορισμό για τη δημιουργία τριών (3) θεματικών Video, τα οποία ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στο destination marketing επικεντρώνονται στις εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε μια νέα φωτογραφική συλλογή που απαθανατίζει τόσο τα δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού όσο και τις πέρα από τα καθιερωμένα πτυχές της Ρόδου, καθώς και ένα ειδικό αφιέρωμα για τις εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός, το οποίο και θα φιλοξενηθεί στο δικτυακό τόπο Discovergreece.com.

Το σύνολο του παραπάνω υλικού που έχει παραχθεί θα αποτελέσει το περιεχόμενο της ψηφιακής καμπάνιας που θα τρέξει το πρώτο τρίμηνο του 2020 στο Discovergreece.com και στα κοινωνικά δίκτυα του, τα οποία μετράνε περισσότερους από 1,3 εκατ. ακουλούθους.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών του 2019, στο πλαίσιο της συμμαχίας σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ένα στοχευμένο πρόγραμμα με media & bloggers trips από τις αγορές της Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής δίνοντας έμφαση στις εμπειρίες που μπορεί κανείς να απολαύσει στον προορισμό.