Πολλά είναι τα φετινά «επεισόδια» στο κανάλι του ΣΚΑΪ και αφορούν τον πετυχημένο ηθοποιό και παρουσιαστή της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», Σπύρο Παπαδόπουλο.
Καραμπόλες στο πρόγραμμα του Φαλήρου
Ανακατωσούρα στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ με την αλλαγή που έγινε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Αλλιώς τα είχαν υπολογίσει τα στελέχη κι αλλιώς τελικά τους προέκυψαν…
Έτσι, ο Θέμης Γεωργαντάς από την Κυριακή που ήταν να παίξει τελικά μετακόμισε την Παρασκευή μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά το “Power of love- Gala”. Η πρεμιέρα μάλιστα του “After Dark” έχει καθοριστεί για τις 8 Μαρτίου.
Όσο για τo WWE από εκεί που θα μεταδιδόταν κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι τελικά μετακομίζει στην μεταμεσονύχτια ζώνη αρχής γενομένης από την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 1.15.
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:ΣΚΑΪ: «Βόμβα» ΕΣΡ – Καλεί την Τατιάνα Στεφανίδου
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Γερό «χαστούκι» των τηλεθεατών στο κανάλι του Φαλήρου
ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του καναλιού για τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Μετά τα απογοητευτικά νούμερα της εκόμπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγεία μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου πήρε την σημαντική απόφαση να βγαίνει στον αέρα ξανά κάθε βράδυ Σαββάτου.
Με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ έκανε γνωστό ότι η αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει στην «ζώνη» που είχαν όλοι συνηθίσει για να κρατάει συντροφιά στο κοινό.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
«Σάββατο βράδυ και η τηλεοπτική διασκέδαση έχει έναν μόνο σταθμό. Την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ.
Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ. Η εκπομπή – σταθμός στην τηλεοπτική διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, στη μέρα που καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη τηλεοπτική συνήθεια. Γιατί τα Σάββατα είναι πιο μελωδικά!
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις.
Αυτό το Σάββατο η εκπομπή αφιερώνει μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες και ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις».
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:ΣΚΑΪ: «Βόμβα» ΕΣΡ – Καλεί την Τατιάνα Στεφανίδου
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Γερό «χαστούκι» των τηλεθεατών στο κανάλι του Φαλήρου
