Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, σε ένα κάμπινγκ εκτός λειτουργίας στην περιοχή Ασπροβάλτα του δήμου Βόλβης, όταν το τροχόσπιτο στο οποίο έμενε έπιασε φωτιά.
Όταν εκδηλώθηκε η φωτιά μετά τις 7.30 το πρωί, μέσα στο τροχόσπιτο βρισκόταν δύο άτομα.
Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε σταθμευμένο τροχόσπιτο εντός κάμπινγκ, στην περιοχή Ασπροβάλτα του δήμου Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 8, 2019
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένας άντρας με εγκαύματα κατάφερε και βγήκε από το φλεγόμενο όχημα. Αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική, ενημερώνοντας ότι μέσα βρίσκεται μια γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δυο οχήματα και πέντε άντρες. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα άτομο, το οποίο εκτιμάται ότι είναι η γυναίκα.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:
Αθηνών – Λαμίας: «Ουρά» 14 χλμ. μετά από καραμπόλα αυτοκινήτων