Η νέα σειρά στο κανάλι του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 το βράδυ, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως φαίνεται και από τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει.
Τι θα δούμε όμως σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις «Άγριες Μέλισσες»;
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 40
Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη.
Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μη μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη μόνους στο δάσος.
Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.
Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη μετά από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι που δεν θα έπρεπε να μάθει.
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 41
Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει.
Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη, πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του. Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών, κι εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο.
Η Ελένη κι ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…
Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις με το μέλλον τους στον ΑΝΤ1

