Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει στις τηλεοράσεις μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να δουν την αγαπημένη παρέα ξανά μαζί.
Είκοσι χρόνια μετά το τέλος του πρώτου κύκλου, η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ανακοινώθηκε και η μέρα που θα γίνει η πρεμιέρα.
Όπως έγινε γνωστό μέσω Instagram, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου θα μεταδοθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.
Ίδιοι πρωταγωνιστές και όνομα έκπληξη
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει, με τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς του ΣΚΑΪ να είναι οι ίδιοι που πρωταγωνίστησαν 20 χρόνια πριν στο Mega.
Συγκεκριμένα οι ηθοποιοί είναι: Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Αγγελική Δημητρακοπούλου,Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Την εμφάνιση του όμως θα κάνει και ένας ηθοποιό – έκπληξη, αν και για πολύ λίγο τηλεοπτικό χρόνο, όπως αναφέρει ο ίδιος. Ο λόγος για τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος μέσω του facebook, ενημέρωσε ότι θα έχει συμμετοχή στη σειρά του ΣΚΑΪ, έστω κι αν επιστρέφει με έναν πολύ μικρό ρόλο.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: One Channel: Δυνατό «χτύπημα» με γνωστή παρουσιάστρια στο κανάλι