Εδώ και κάποιες μέρες έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής του Star, του MasterChef. Ένα γεγονός μέσα στο Σαββατοκύριακο έρχεται να ενισχύσει αυτές τις πληροφορίες.
Παίκτης – έκπληξη εκτός MasterChef
Ένας από τους καλύτερους μάγειρες και τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του MasterChef φαίνεται ότι δεν καταφέρνει να φτάσει στον μεγάλο τελικό.
Ο Χρήστος, ο αγαπημένος «κρατς» του MasterChef, είναι εκτός παιχνιδιού από το Μεγάλο Σάββατο, καθώς όπως κοινοποιούν πολλοί χρήστες του twitter, ο παίκτης ενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Viber. Το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το ίντερνετ στο σπίτι του MasterChef, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Χρήστος βρίσκεται εκτός ριάλιτι.
MasterChef: «Κράξιμο» στη Σπυριδούλα από παίκτρια του ριάλιτι
Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν σταματήσει αυτές τις μέρες του Πάσχα, για να βρεθούν οι παίκτες με τις οικογένειές τους, εκτός σπιτιού του ριάλιτι μαγειρικής του Star.
Όμως, δεν σταματάνε να βγαίνουν θέματα, αφού παίκτρια που έχει αποχωρήσει μίλησε σε συνέντευξή της και έριξε “καρφιά” στη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Την κοκκινομάλλα που ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.
Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η οποία μίλησε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο σπίτι του MasterChef. Σε ερώτηση σχετικά με τη συμβίωση με τους άλλους παίκτες, απάντησε: “Γενικώς, δεν ήρθα πολύ κοντά στα παιδιά, για πολλούς λόγους. Μεγαλώνονταςστο εξωτερικό, σκέφτεσαι αλλιώς και λειτουργείς λίγο διαφορετικά. Με άτομα που προκαλούσαν ένταση ήταν πιο δύσκολη η συμβίωση, οπότε θα έλεγα τη Σπυριδούλα, γιατί ήθελε πάντα να μιλάει και να βγαίνει μπροστά. Επίσης, έβλεπα ότι υπήρχαν συγκρούσεις ανάμεσα στην Άλκηστη και σε άλλα παιδιά, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα μαζί της”.
Σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν βγει τις τελευταίες μέρες, η Σπυριδούλα φέρεται να είναι η φιναλίστ του διαγωνισμού μαζί με τον Μανώλη.
ΜasterChef: «Χαμός» στο Star – Κριτής «τα ‘σπασε» με την παραγωγή
ΜasterChef: Ένας από τους τρεις κριτές δεν συμφωνεί με την παραγωγή σε κάποια σημεία και είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι και την επόμενη … σεζόν.
Έτσι λοιπόν το κανάλι της Κηφισιάς, Star μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις που δεν είχε προβλέψει μετά το Πάσχα.
Μπορεί το MasterChef να συνεχίζει να «σπάει ταμεία» σημειώνοντας ακόμα και ποσοστά της τάξεως του 35% στο δυναμικό κοινό, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η «δεμένη» ομάδα των τριών σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη ενδέχεται να «σπάσει».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ένας εκ των τριών σεφ έχει ήδη εκφράσει σοβαρές ενστάσεις για τη συνέχιση του παιχνιδιού τη νέα σεζόν και φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει, επικαλούμενος άλλες υποχρεώσεις που έχει αφήσει πίσω λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων.
Η εξέλιξη αυτή, αν οριστικοποιηθεί, «τινάζει στον αέρα» τον προγραμματισμό του καναλιού, που δεν επιθυμεί να βγάλει στον αέρα το MasterChef χωρίς να υπάρχει απαρτία στην επιτροπή. Στην περίπτωση αυτή, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά το σχέδιο επιστράτευσης της «Φάρμας» αντί του MasterChef για το δεύτερο μισό της προσεχούς σεζόν.
Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: MasterChef: «Έχω φάει ξύλο και βρισιές» – Εξομολόγηση σοκ από παίκτη (video)




