«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα – «Πέσιμο» Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο κατήγγειλαν οι διαιτητές10 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:02 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:02 πμ


Φραστική επίθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο του ματς των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, καταγγέλλουν οι διαιτητές της αναμέτρησης, στο φύλλο αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις διαιτητές, ο Ισπανός Πέρεθ, ο Πολωνός Ζαμοϊσκι και ο Ιταλός Πατέρνικο αναφέρουν στο φύλλο αγώνα πως «στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μας πλησίασε και μας είπε: «Γνωρίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι παίζετε στοίχημα. Ο Ισπανός διαιτητής είναι δίκαιος. Ο Πολωνός και ο Ιταλός έχουν ποντάρει 20 χιλιάδες. θα το μεταφέρουμε στον Μπερτομέου και στον Στοκς».

Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα

«Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου τουλάχιστον τρία άτομα που καθόντουσαν στις μπροστινές θέσεις των court sits απέναντι από τους πάγκους έλεγαν στους διαιτητές της παρακάτω λέξεις: «Αντε γ… . Γα.. τη μάνα σου». Την ίδια ώρα σηκωνόντουσαν από τις θέσεις τους και έκαναν χειρονομίες με τα χέρια τους αρκετές φορές.

Στο τέλος της πρώτης περιόδου με 21,8 να απομένουν, υπήρξε λέιζερ στο πρόσωπο παίκτη που εκτελούσε βολές πολλές φορές.

Στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, ο πρόεδρος της ομάδας των γηπεδούχων (κ. Γιαννακόπουλος), μας περίμενε έξω από τον αγωνιστικό χώρο και μας είπε: «Ξέρουμε τα πάντα (πολλές φορές) και ξέρουμε ότι έχετε ποντάρει 20 χιλιάδες, 20 χιλιάδες ο Πολωνός, 20 χιλιάδες ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός ήταν δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».

Τι υποστηρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζουν πως δεν έχει ειπωθεί τίποτε σχετικά με στοίχημα στους διαιτητές και πως έγινε λάθος ερμηνεία και μετάφραση.

Υποστηρίζουν πως ο Γιαννακόπουλος είπε: «Ξέρω πως σας έχει τάξει ο Ολυμπιακός είκοσι χιλιάδες στον Ιταλό και είκοσι στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούργιος που κάνει τη δουλειά».

Τέλος, επισημαίνουν πως ο Iσπανός ρέφερι δεν ξέρει καλά αγγλικά και δεν κατάλαβε τι ακριβώς έλεγε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το γύρισαν οι «πράσινοι» με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ημίχρονο