Ολυμπιακός: Αλλαγές στην ΠΑΕ – Νέος Διευθυντής Επικοινωνίας



20 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:17 μμ


Αλλαγές στη στελέχωση της ΠΑΕ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με νέο πρόσωπο να τοποθετείται Διευθυντής Επικοινωνίας στη θέση του Κώστα Καραπαπά.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Γαβαλάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας (Director of Communication)», αναφέρει η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο Νίκος Γαβαλάς έκανε και την πρώτη του ανάρτηση ως Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων»:

«Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβω τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Αναγνωρίζοντας ότι ως επαγγελματίες όλοι οι συνάδελφοι στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της εικόνας των ομάδων τους κι αναλογιζόμενοι ότι υπηρετούμε το χώρο του αθλητισμού, έχουμε χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούν αλλά και όλους όσοι εμπνέονται από τις ομάδες μας, να λειτουργούμε χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς.

Με κοινό παρανομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες, ευελπιστώ σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό.

Και επί προσωπικού: ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ο αείμνηστος πατέρας μου, Νικήτας Γαβαλάς με οδήγησε με εφόδια στο μονοπάτι της δημοσιογραφίας. Και τώρα, μία μεγάλη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και το γραπτό Τύπο έφθασε στο τέλος της. Απήλαυσα ένα αξέχαστο ταξίδι με σπουδαίους δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς σε γραφεία, studio και γήπεδα. Τους είμαι ευγνώμων.

Αφήνω τη θέση μου δίπλα από τον πάγκο, καθώς μας περιμένει πια πολλή δουλειά σε αυτό το νέο συναρπαστικό ταξίδι στον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος πως από εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας θα καμαρώνουν και θα χαμογελούν…

Θα επιδιώξω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του συλλόγου.

Νίκος Γαβαλάς

Διευθυντής Επικοινωνίας Ολυμπιακού».

Ο Κώστας Καραπαπάς ορίστηκε Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Επιχειρησιακός Διευθυντής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Κώστας Καραπαπάς αναλαμβάνει καθήκοντα Γ΄ Αντιπροέδρου και Επιχειρησιακού Διευθυντή (Director of Club Operations)».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αντίπαλός του στο Champions League