Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρόωρο τέλος στο ντέρμπι – Δεν κατέβηκαν στο β’ οι ερυθρόλευκοι (video)13 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:33 μμ


Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ και τον ημιτελικό με  τον Παναθηναϊκό διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία. Το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των πράσινων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ολυμπιακού και δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες από ό,τι φαίνεται απλήρωτους, Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Τώρα το κάνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να φύγει η οικογένεια των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό και να το ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε και χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει και μία και δύο φορές στο ΣΕΦ και καθόμαστε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απόφαση της ομάδας του: «Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Τα είπαμε και ξαναείπαμε, τα έχουμε πει πολλές φορές. Αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει και άλλες φορές. Φτάνει πια. Τέλος. Πρέπει η πολιτεία και ο υπουργός αθλητισμού επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Δείτε σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κύμη – ΠΑΟΚ 61-72: Μετά από 20 χρόνια στον τελικό