Βραζιλία: Πήρε εξιτήριο ο Μπολσονάρο μετά από 17 μέρες νοσηλείας13 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:24 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:24 μμ


Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, πήρε εξιτήριο μετά από 17 μέρες νοσηλείας για επέμβαση που υπεβλήθη στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο μετά την επίθεση με μαχαίρι που υπέστη σε προεκλογική συγκέντρωση τον Σεπτέμβριο.

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρου πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί 17 μέρες λόγω επιπλοκών που ακολούθησαν την χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος υπεβλήθη σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο στις 28 Ιανουαρίου για να του αφαιρεθεί ο σάκος της κολοστομίας που έφερε μετά την επίθεση με μαχαίρι που υπέστη σε προεκλογική συγκέντρωση τον Σεπτέμβριο.

Ο 63χρονος Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με ομαλοποιημένη αναπνευστική λειτουργία και αποκατεστημένη τη λειτουργία του εντέρου, σύμφωνα με την ιατρική έκθεση που δημοσίευσε η καθημερινή εφημερίδα Folha de Sao Paulo.

«Πρέπει απλά να ευχαριστήσω τον Θεό και όλους που μπορώ επιτέλους να επιστρέψω στη δουλειά σε απόλυτη κανονικότητα», είπε με tweet του ο Μπολσονάρου.

Η αποχώρησή του από το νοσοκομείο αναβλήθηκε δύο φορές, εξαιτίας μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τραγωδία στη Βραζιλία: Ετσι έπιασε η φωτιά στο προπονητικό της Φλαμένγκο (video)

Βραζιλία: «Τριγμοί» από το προκλητικό ντεκολτέ πολιτικού σε ορκωμοσία (photos-video)