«Σειρήνες» από Τουρκία για τον Ντα Κόστα9 Ιουνίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 2:14 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:47 μμ
Ï ðáßêôçò ôïõ Ïëõìðéáêïý Íôá Êüóôá ðáíçãõñßæåé ôï ãêïë ðïõ óçìåßùóå êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ áãþíá Ïëõìðéáêüò - Ðáíáèçíáúêüò ãéá ôï ÐñùôÜèëçìá ôçò Óïýðåñ Ëéãê óôï ÃÞðåäï "Ã.ÊáñáúóêÜêçò, ôçí ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2016. Ôåëéêü óêïñ Ïëõìðéáêüò - Ðáíáèçíáúêüò 3-1. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÌÏÓ×ÁÍÄÑÅÏÕ


Ενδιαφέρον από την τούρκικη Σίβασπορ έχει προκύψει για τον Μαροκινό στόπερ του Ολυμπιακού, Μάνουελ Ντα Κόστα. Για την ακρίβεια, η τούρκικη ομάδα φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον ποδοσφαιριστή για να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αποκτήσει τον Ντα Κόστα από την Σίβασπορ το καλοκαίρι του 2015. Τώρα η τούρκικη ομάδα φαίνεται πως επιχειρεί να πείσει τον Μαροκινό να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο.

Η τούρκικη εφημερίδα «Miliyet», που αναφέρει την είδηση, τονίζει στο σχετικό ρεπορτάζ πως στόχος της Σίβασπορ είναι να έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι και το καθοριστικό βήμα για την επιστροφή του.

Ο Ντα Κόστα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2018, συνεπώς αν ο παίκτης επιστρέψει στην Τουρκία θα πρέπει και οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν κάποια λεφτά. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, αν Ντα Κόστα και Σίβασπορ τα βρουν, τα υπόλοιπα ζητήματα θα διευθετηθούν.