Οριστικό διαζύγιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ίβιτς9 Ιουνίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 2:45 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:47 μμ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τα πλέϊ οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στο γήπεδο της Τούμπας, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017. Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 - 3. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Pixel/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Οι δρόμοι του Βλάνταν Ίβιτς και του ΠΑΟΚ χωρίζουν οριστικά καθώς φαίνεται πως οι πιθανότητες να τα βρουν οι δυο πλευρές και ο Σέρβος να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» εξαντλήθηκαν οριστικά.

Τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξαν διάφορες ενδείξεις πως η απόφαση του Ίβιτς να αποχωρήσει από τον πάγκο των κυπελλούχων Ελλάδος θα μπορούσε να αναιρεθεί. Τελικά, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που για πολλούς «μεταφράστηκε» ως γεφύρωμα ανάμεσα στις δυο πλευρές και ανατροπή του σκηνικού αποχώρησης του Ίβιτς.

Τελικά, ο 40χρονος προπονητής ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως η θέση του δεν άλλαξε παρά την επικοινωνία με τον Σαββίδη και πως θα αναζητήσει εκτός Ελλάδας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.